Lunchlezing

Lunchlezing 2/10: Plantbased-chef Pepijn Schmeink over koken met lokale & natuurinclusieve producten

Op maandag 2 oktober was plantbased-chef Pepijn Schmeink te gast [...]

Door |2024-02-22T10:36:04+00:0025 september 2023|Agenda, Horeca & catering, Lunchlezing|0 Reacties

Lunchlezing 4/9: Voedselfamilie Krimpenerwaard, de kracht van bottom-up organiseren in de voedseltransitie

Op maandag 4 september was Arike Mijnlieff van de Voedselfamilie [...]

Door |2023-10-09T14:40:41+00:0023 augustus 2023|Agenda, Boer, Lunchlezing|0 Reacties

Online lunchlezing 5 juni: hoe werkt MVO Nederland aan meer natuurinclusieve inkoop door marktpartijen?

Op maandag 5 juni om 12:00 is Gerard Teuling van [...]

Door |2024-02-22T10:37:56+00:0024 mei 2023|Agenda, Boer, Lunchlezing|0 Reacties
Ga naar de bovenkant