Vanwege het vertrek van Rachelle Eerhart uit ons projectteam deze zomer, zijn we op zoek naar een nieuwe host voor de Rotterdam de boer op!-lunchlezingen. We zoeken iemand die enthousiast is over onze thema’s, graag mensen interviewt met een nieuwsgierige blik én al (wat) ervaring heeft met het online hosten van bijeenkomsten.

De Rotterdam de boer op!-lunchlezing wordt sinds april 2023 maandelijks door Rachelle georganiseerd en gehost. Het begon vanuit de wens om alle mooie dingen die spelen binnen de verschillende programmasporen te delen met ons netwerk en andere geïnteresseerden. De lunchlezing heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een belangrijke vorm van kennisdeling binnen Rotterdam de boer op!. Het is elke maand een geanimeerde online bijeenkomst!

Heb jij interesse om het stokje vanaf september over te nemen? En heb je ook ideeën hoe je de lunchlezing naar een hoger plan kunt tillen qua bereik, inhoud en stijl? Dan horen we graag van je!

Deel je ideeën uiterlijk 13 mei met programmamanager Marius Brants van Rotterdam de boer op! via m.brants@natuurmonumenten.nl. Er is op inhuurbasis natuurlijk een passende vergoeding beschikbaar voor de nieuwe host van de lunchlezing.

Het archief van de lunchlezingen vind je hier.