In gesprek met de boer en een wollige kinderactiviteit bij Boerderij Hoogerbrugge Natuurlijk

21 mei 2022 om 10:30 - 16:30
Laden Evenementen

Zaterdag 21 mei is boerderij Hoogerbrugge Natuurlijk, Limousin veehouderij, loonbedrijf en vilterij van 10:30 tot 16:30u geopend voor publiek.

Wij vertellen u graag over onze Franse vleeskoeien. Op extensieve wijze beheren ze de graslanden, waardoor we meer ruimte geven aan de natuur. Een prachtig gezicht zo’n kudde koeien, kalfjes en de stier in de polder. Iedere maand verkopen wij een koe, maar op deze dag kunt u bij ons terecht voor “Limousin puur natuur rundvlees” of voor meer informatie over onze verkopen.

Daarnaast vertellen we graag meer over onze passie voor wol. De wol van onze schapen verwerken we middels verschillende technieken, vilten, spinnen, weven, verven, breien of haken. Voor de kinderen is er een wollige activiteit. Met hen willen we  een lapje vilten in verschillende kleuren, zodat ze kunnen zien hoe je van wol een lapje kan maken en daar maken we vervolgens een bloemetje van! Ook kunnen de kinderen een armbandje maken. We vragen hier een kleine vergoeding voor.

Meer info kunt u hier vinden.

Tot ziens!

Lenno en Mariëlle Hoogerbrugge

 

De deelnemende boeren uit Midden-Delfland zijn partner van PUUUR Midden-Delfland, de gebiedsmarketingorganisatie voor het Bijzonder Provinciaal Landschap Midden-Delfland.

Ga naar de bovenkant