Royal Koopmans haalt alles uit graan. Elke graankorrel barst van de waardevolle voedingsstoffen en we duiken tot in de kern van de korrel om tot innovatieve producten en oplossingen voor smaakvolle, gezonde en duurzame voeding te komen. Denk hierbij aan bloem & meelproducten voor de bakkerij, maar ook oplossingen voor foodcoating en binding zoals paneermeel voor (inter)nationale voedingsproducenten.

CEO Dirk Lodewijk: “Samen met alle schakels in de graanketen willen wij de beweging naar duurzaamheid in gang zetten. Van zaaien tot oogsten, van malen tot bakken: met kennis, vakmanschap en gedrevenheid streven we naar producten met zoveel mogelijk kracht uit de natuur. Puur vanuit de oorsprong! Bewust omgaan met mens, milieu en natuur: dáár geloven wij in. Hiervoor nemen wij het initiatief om alle schakels in de graanketen te verbinden: van akker tot bakker én de consument.”

Eén van onze bijzondere initiatieven is Nedertarwe. Nedertarwe is graan van dichtbij. Het graan komt van Nederlandse bodem en wordt door gecertificeerde en vooruitstrevende boeren uit de regio Zuid-Holland & Zeeland met veel aandacht volgens strikte richtlijnen duurzaam geteeld. Hiermee kan iedere bakker het lekkerste en meest duurzame brood bakken.

Meer informatie op: www.royalkoopmans.nl