Op dinsdagmiddag 18 juni organiseren we vanuit Rotterdam de boer op! een informatiebijeenkomst voor boeren, korte keten bedrijven en zakelijke afnemers van lokale producten van boeren en makers over de Lokalist. Dit is een nieuw bestel- en transportplatform voor lokaal eten dat in andere delen van het land al actief is. 

Lokalist heeft de ambitie om lokaal eten vindbaar, bestelbaar en leverbaar voor iedereen te maken. Door het aanbod van boeren, telers en andere voedselmakers direct te verbinden met zakelijke afnemers en door logistieke stromen slim te combineren, wil Lokalist streekhandelen toegankelijker maken. Vanuit haar rol als intermediair zorgt Lokalist ervoor dat je als boer of maker aan de knoppen zit: het zijn jouw producten, jouw prijzen en jouw klanten. Door je te helpen met efficiënter werken, je bestelproces te optimaliseren en je logistiek te verbinden of te organiseren, kun jij je focussen op je product en je klanten.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacybeleid.
Ik Accepteer

Omdat we dit vanuit Rotterdam de boer op! een mooie belofte vinden en benieuwd zijn of Lokalist boeren, makers en andere organisaties in onze regio verder op weg kan helpen, organiseren we een informatiebijeenkomst op 18 juni. De mensen van Lokalist zullen een presentatie geven over hun platform en daarna is er natuurlijk ruimte voor interactie en vragen.

Onze vrienden van de Voedselfamilie Krimpenerwaard zijn reeds een samenwerking met de Lokalist aan het verkennen om samen met groothandel Foox streekproducten uit de Krimpenerwaard en omgeving voor de zakelijke markt te gaan ontsluiten. Arike Mijnlieff van de Voedselfamilie zal de 18e over dit project vertellen.

Praktische informatie

De bijeenkomst vindt plaats op dinsdagmiddag 18 juni van 14:00-16:00 op het kantoor van Rotterdam de boer op! in Beheerboerderij Schiebroekse Polder, Bergschenhoekseweg 95 te Rotterdam.

Aanmelden graag via deze link, dan sturen we je nadere info & een routebeschrijving.

Meer informatie over deze bijeenkomst bij onze projectleider ‘Consument & Keten’, Rachelle Eerhart op rachelle.eerhart@gmail.com of 0626877657.