Tour met de bioboer op Boerderij Landlust

21 mei 2022 om 08:30 - 12:30
Laden Evenementen

Op Boerderij Landlust is veel te zien op zaterdag 21 mei! Kom langs en scharrel zelf rond op het erf tussen 08:30 en 12:30 of sluit je aan bij een van de tours met de bioboer, waarin van alles wordt laten zien en uitgelegd!

We laten mensen alles zien wat we op de boerderij doen en wat we proberen te doen om de natuur te versterken. We vertellen over wat we doen om bijvoorbeeld weidevogels de ruimte te geven. We laten onze kippentractor zien die achter de koeien aan grazen, zo stimuleren we de biodiversiteit in het weiland. Op onze boerderij hebben we Jersey-koeien en dat is een oud koeienras dat we daarmee in stand houden. Ze zijn ook lichter dan andere koeien en kunnen daardoor eerder in het jaar naar buiten. Ze produceren efficiënter per kilo lichaamsgewicht waardoor je minder voer nodig hebt en ze minder mest produceren.

Kom je langs voor een tour met deze bioboer? Er kunnen 15 deelnemers per tour meedoen. Meld je snel aan!

 

De deelnemende boeren uit Midden-Delfland zijn partner van PUUUR Midden-Delfland, de gebiedsmarketingorganisatie voor het Bijzonder Provinciaal Landschap Midden-Delfland.

Ga naar de bovenkant