Backyard Ride met de Gebroeders Groen

22 mei 2022 om 10:00 - 17:00
Laden Evenementen

Rotterdam is groener en biodiverser dan je denkt. Neem de Ackerdijkse plassen; een natuurgebied op steenworp afstand van het centrum. Dé plek voor vogelspotters, maar je fietst ook langs pittoreske dijkhuizen en prachtige boerderijen. Tijdens deze Ride leer je alles over de biodiverse omgeving van Rotterdam, onder de begeleiding van de enthousiaste stadsbiologen Gebroeders Groen.

Met een vogelbingokaart op zak en een verrekijker om je nek, ontdek je de groene ‘achtertuin’ van Rotterdam. Tijdens de Rode met De Gebroeders Groen maak je bovendien kans op prijzen. Heb jij als eerste bingo? Dan win je een gesigneerd boekenpakket met o.a. ‘The Wild Wild East’ van de stadsbiologen en ‘Ga op de fiets, 15 routes door Europa’.

Kortom, vind je het leuk om natuur op te snuiven en in een rustig tempo het Rotterdamse platteland te verkennen? Meld je dan aan voor onze Backyard Ride!

Start op zondag 22 mei om 10:00u (deze Ride is vol) en 15:00u vanaf het Festivalhart bij Biergarten. Je kunt de Ride ook op eigen gelegenheid fietsen. Er kunnen max 25 mensen mee, meld je hier dus snel aan!

Duur is 27km en duurt ongeveer 2 uur, afhankelijk van de snelheid waarmee je fietst en de lengte van de pauzes.

Eindpunt: Festivalhart bij Biergarten.

Ga naar de bovenkant